VANTON

VANTON Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 248 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij VanTon. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 13:23 Lang moeten wachten op de broodjes, maar ze waren goed warm en erg lekker!
4 mei 2022 om 23:05 Broodje van de kroket ontbrak evenals de saus. Gebeld: Antwoord: het zou bij een volgende bestelling goed gemaakt worden met mij. Heb ik nu niets aan. Had ook nabezorgd kunnen worden zoals de meeste restaurants doen. Jammer en niet klantvriendelijk.
29 apr 2022 om 14:39 Eten is altijd mooi op de aangegeven tijd bezorgd! Altijd fijn als je op tijd in je pauze met collega’s kan eten. De broodjes zijn lekkerrr
28 apr 2022 om 16:30 Heerlijke broodjes gegeten!
25 apr 2022 om 13:46 Super lekkere broodjes en snel geleverd. Wij bestellen absoluut weer!
24 apr 2022 om 14:17 2 uur lang gewacht op bestelling
24 apr 2022 om 11:54 Altijd super lekker, ruim belegde broodjes! Netjes verpakt en er wordt aangegeven op de verpakking wat wat is. Kan niks anders zeggen dan dat we elke keer weer dik tevreden zijn! Top.
4 apr 2022 om 17:13 Heerlijke verse broodjes. Beste van Enschede. Altijd vriendelijke bezorging
31 mrt 2022 om 11:03 Lekker belegde broodjes en super snelle bezorging!
30 mrt 2022 om 17:10 Ik blijf het zeggen.. het broodje hete kip en het saucijzenbroodje are to die for, heerlijk!
21 mrt 2022 om 15:40 Super vriendelijke goedlachse bezorger die je even de beste broodjes van Enschede bezorgd! Wat wil je nog meer?
20 mrt 2022 om 15:42 Heerlijke broodjes gezond en prima optijd geleverd